Lista de produse după marca SOCERAM

Cărămida Durotherm se realizează în instalații complet automatizate. Automatizarea oferă blocului ceramic constanța caracteristicilor în timp, nealterate de arbitrariul factorului uman. 

Cărămida Durotherm se realizează în instalații complet automatizate. Automatizarea oferă blocului ceramic constanța caracteristicilor în timp, nealterate de arbitrariul factorului uman. Cu toate acestea, rețeta este concepută de vechii cărămidari, care de-a lungul generațiilor nu au permis introducerea de alte ingredinte în afara argilei albastre, nisipului și apei. Aceste trei ingrediente amestecate în proporții, numai de specialiști știute, dau produsului înalta rezistența la compresiune, absorbtie de apa foarte scăzută și o perfectă culoare naturală rezultată în urma arderii.

În consecință, Durotherm este o cărămidă ecologică ce îmbină perfect noul cu tradiția locului, alcătuind un material de construcții ideal pentru case care să dureze sute de ani. Se folosește în construcții pentru aplicații structurale sub formă de ziduri, inclusiv ziduri cu pereți dubli și pereți despărțitori, protejate împotriva saturării cu apă a zidăriei. Sistemul de evaluare și verificare a constantei performanței produsului pentru construcții: Sistem 2+ .

a. Standard armonizat: SR EN 771-1+A1:2015

b. Organismul: S.C. QUALITY-CERT S.A. BUCUREȘTI Nr: NB 1870

Performanța produselor este în conformitate cu Regulamentul (UE) 305/2011.

Filtre active

Product added to compare.