Lista de produse după marca MGA

Din 2012 MGA face parte din Grupul Selena, beneficiind acum de experiența internațională a grupului Selena care îşi distribuie produsele în mai mult de 50 de țări de pe 4 continente. Grupul cuprinde 30 de companii din întreaga lume, inclusiv 12 fabrici de producție.

MGA se află în fața unui nou început. Și ca orice început, venim în fața dumneavoastră cu mult entuziasm și dorință de afirmare. Cu o imagine schimbată, dar păstrând aceeași calitate care ne-a consacrat încercăm azi să ne autodepășim. Din 2012 MGA face parte din Grupul Selena, beneficiind acum de experiența internațională a grupului Selena care îşi distribuie produsele în mai mult de 50 de țări de pe 4 continente. Grupul cuprinde 30 de companii din întreaga lume, inclusiv 12 fabrici de producție.

Filtre active

X6 CHIT DE ROSTURI PENTRU PLĂCILE DE GIPS-CARTON

Preț 31,00 lei
Disponibilitate: 9994 In stoc

Este un mortar uscat pe bază de ciment alb cu adaosuri speciale de îmbunătăţire a aderenţei și prelungire a timpului de găleată. Produs pe bază de aditivi şi elemente calcaroase cu grad de alb superior. Folosit la umplerea rosturilor dintre plăcile de gips-carton pentru remedierea suprafeţelor plăcilor din gips-carton zgâriate sau lovite. Se foloseşte numai în interiorul clădirilor, în încăperi cu umiditatea relativă a aerului de max. 60%.

Product added to compare.