Cesal Premium GIFIX este un produs pe bază de ipsos, adaosuri minerale, aditivi modificatori pentru îmbunătăţirea proprietăţilor de aderenţă şi aplicare.

Pentru lucrări în interior, la fixarea plăcilor de gipscarton pe substraturi din beton, cărămidă, BCA, blocuri ceramice, tencuială pe bază de ciment –var, tencuială pe bază de ipsos, etc.

Se obţin rapid suprafeţe perfect netede ce se pot finisa cu glet superfin (de ex. Cesal FINGLET sau Atlas GTA), înainte de aplicarea produsului decorativ (de ex. vopsea lavabilă Atlas proWHITE).

Conţinutul unui sac de 20 kg se introduce în 9 – 10 litri apă curată. După umectarea produsului, se amestecă energic, cu un amestecător mecanic. Se continuă operaţia până la obţinerea unui amestec cremos, omogen, uşor prelucrabil. Pasta obţinută se lasă în repaos 5 minute şi se amestecă din nou energic. Timpul de lucru este minim 50 minute pentru pasta preparată.

Placa de gipscarton se aşează în poziţie orizontală lângă perete. Adezivul preparat se întinde în benzi de aproximativ 10 cm lăţime pe conturul unei feţe a plăcii de gipscarton şi în puncte în interior de circa 15 cm diametru și între 0,5 – 2 cm grosime, distribuite uniform pe toată suprafaţa la distanţă de 30 – 40 cm, vertical şi orizontal.Totodata folosind aceeasi metoda produsul poate fi aplicat si pe perete.

Placa de gipscarton se așează pe perete și se apasă ușor cu dreptarul până la obținerea unei planeități și verticalități optime.

Ajustarea poziţiei plăcilor se poate realiza în decurs de 15 minute.

Consum
2,5 – 5 kg/m2 de placă de gipscarton, în funcţie de suprafaţa suport şi modul de aplicare.

Ambalare
În saci de hârtie de 20 kg.
48 saci pe palet (960 kg).

Depozitare
În încăperi uscate, aerisite, pe paleți de lemn.

Transport
În mașini închise.

Adezivi si gleturi
10000 Produse

16 alte produse din aceeasi categorie:

Product added to compare.